We want you

op onze

de creatieve hotspot van DO vzw

koer_edited.png

Rozendal 37, 8000 Brugge

WAT IS
ER TE DOEN?

WAT IS
KOER?

KOER is bekend om zijn prachtige zomertuin, maar er is meer! 

Toen corona het land overspoelde vielen alle evenementen en bijna alle culturele activiteiten stil. DO vzw bleef echter niet bij de pakken zitten. Van projectontwikkelaar Caaap kregen ze het pand aan de Guldenvlieslaan 35 in bruikleen. Een creatieve impuls en heel wat helpende handen toverden een overwoekerde stadstuin om in dé zomer locatie van 2020. In KOER kon je even vergeten dat corona het land in z’n greep hield.

Wat na de zomer? 
KOER is meer dan de prachtige zomertuin. Het pand die aan de tuin grenst was ooit de werk- en woonplaats van familie Lantsoght. In afwachting van een prestigieus bouwproject tovert DO vzw dit pand om in een creatieve hot spot. Net als de vzw is KOER een dynamisch-, divers- en creatief pand waar je alles en niets kunt verwachten.  Hier ben je natuurlijk nog niet veel mee. Bekijk het zo: Eén van Brugge’s meest creatieve teams krijgt een leegstaande herenwoning en mag ermee doen wat ze willen? Al snel vind je er een Saxofoon winkel, een studio, een gezellige woonkamer, een co-working ruimte en nog plaats voor veel externe prikkels!

Kan ik erbij? 

Je kunt erbij! Wil je tijdens de aan- en af van lockdowns graag in een leuke omgeving co-worken? Moet je wat sleutelen aan muzikale producties? Denk je dat Saxofoon jouw muzikale dromen kan waarmaken? Heb je een geschift idee waar zelfs wij niet opgekomen zijn? Een avondje gamen met vrienden of een proeverij organiseren? Workshops inrichten? Je oma verrassen met een wacko verjaardagsfeest? Alles kan, mail gewoon even naar koer@dovzw.be

En de tuin dan? 

Daar kun je nog altijd in, maar enkel op afspraak. Wil je petanquen, een middagje hangen met je honden of een activiteit organiseren met de jeugdbeweging?

Je bent van harte welkom na een mailtje naar koer@dovzw.be.

instagram

 
GENIET

nog steeds van een mooie wandeling in onze prachtige binnentuin!

CREËER

volg je dromen

en verras jezelf.

FIETS

en laat je auto thuis, 

er is toch nooit parking.

COVID

is de enige niet welgekomen 

gast in dit pand.

CONTACT

ADRES

Guldenvlieslaan 35

8000 Brugge

EMAIL

koer@dovzw.be

TEL

0494 15 13 03

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Dank je voor je bericht.

opening

KOER creatieve hotspot heeft

geen vaste openingsuren.

 

Nieuwe bezoekers maken best een afspraak via koer@dovzw.be.

LOCATIE

Guldenvlieslaan 35,

8000 Brugge

koer_edited.png